Bas Dari Teluk Intan Ke KLIA / KLIA2

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Teluk Intan ke KLIA / KLIA2 (Kuala Lumpur International Airport 2) atau dari KLIA / KLIA2  ke Teluk Intan. Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

How to purchase online bus ticket from Teluk Intan to KLIA / KLIA2 or from KLIA / KLIA2 to Teluk Intan. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Laman Web

  1. Busonlineticket.com

Laman-laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari dari Teluk Intan ke KLIA / KLIA2 (Kuala Lumpur International Airport 2) atau dari KLIA / KLIA2  ke Teluk Intan.

Bas Operator & Pilihan Perjalanan

Bas dan Laluan-Laluan Di Bawah Ini Boleh Ditempah Melalui Busonlineticket.com  

Perjalanan Dari Teluk Intan Ke KLIA / KLIA2

Bas OperatorTempat Ambil dan TurunBoleh Ditempah Di
Star Shuttle ExpressTeluk Intan (Jalan Intan 3) Ke KLIA / KLIA2Busonlineticket.com

Perjalanan Dari KLIA / KLIA2 Ke Teluk Intan

Bas OperatorTempat Ambil dan TurunBoleh Ditempah Di
Star Shuttle ExpressKLIA / KLIA2 Ke Teluk Intan (Jalan Intan 3)Busonlineticket.com

Selain daripada laluan diatas, anda juga boleh menggunakan carian dibawah ini dari busonlineticket.com untuk mendapatkan maklumat terkini mana-mana laluan lain dan bas pilihan anda .

Untuk melihat imej dan mengetahui sedikit maklumat mengenai Terminal KLIA/KLIA2 di sini.Maklumat Mengenai Terminal Bas KLIA/KLIA2

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

Maklumat Tambahan

Lain-lain maklumat tambahan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa. Terutamannya mengenai pilihan portal-portal lain dalam pembelian tiket bas secara online.

 

SERTAI BELITIKETBAS.COM NEWSLETTER
Dapatkan Maklumat Berkala. Promosi Tiket, Diskaun Hotel, Diskaun Buffet, Dll. Berminat?
Alamat email anda tidak akan dikongsi dengan pihak lain selain daripada belitiketbas.com sahaja.
Promosi Diskaun Tiket KTM
ETS KTM Diskaun 5%